Скромність - це не сюди: Скандальна дружина нардепа Лещенка нагадала про себе відвертою фотосесією (фотофакти)

Анастасія Топольська позує в різних модних образах і ризикнула навіть оголити груди, щоправда, прикривши їх трохи руками.

Сергій Лещенко з дружиною. Фото: Bigmir.net.

Дружина народного депутата України Сергія Лещенка DJ Nastia (Анастасія Топольська) постала перед об'єктивом фотографа Соні Плакидюк в досить цікавому експерименті. Про це інформує ТаблоID, передають Патріоти України.

На фото Топольська позує в різних модних образах і ризикнула навіть оголити груди, щоправда, прикривши їх трохи руками. Також на фото дружина Лещенка приміряла перуку, а потім - червоний капелюх.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...