Скрутили і заштовхали в авто: "Доблесні" російські поліцейські затримали жінку з немовлям за торгівлю зеленню (відео)

Жінку змусили підписати протоколи та кинули в камеру з бомжами до відправлення справи в суд, їй загрожує сумарний штраф до 9 тис. рублів.

Жінку затримали за нелегальну торгівлю. Скріншот.

У російському Єкатеринбурзі відразу кілька співробітників поліції за торгівлю продуктами на вулиці влаштували жорстке затримання матері з дитиною. Відповідне відео було опубліковано в соцмережах, повідомляють Патріоти України з посилання на Znak.com.

Видання пише, що інцидент стався ще 1 червня. За однією з версій, жінка вийшла погуляти з дитиною, а коли той заснув, то вона стояла біля власної машини з відкритим багажником. У багажнику перебували пучки зелені.

Користувачі мережі пишуть, що підозрілий чоловік погрожував жінці спалити її машину і пригрозив поліцією через торгівлю, яку вона влаштувала біля власного будинку. Відзначається, що проти такого "конкурента" виступив і продавець місцевого овочевого кіоску.

Після надходження скарги дільничному той без попередження викликав наряд ППС. Жінка до моменту прибуття вже взяла дитину на руки, після чого її з застосуванням фізичної сили заштовхали в машину поліції і доставили у відділення. Згідно цієї версії, жінку змусили підписати протоколи та кинули в камеру з бомжами до відправлення справи в суд.


Поліція стверджує, що за день до цього отримала сигнал про незаконну торгівлю з автомобіля. При цьому 31 травня дільничний порушника не застав, а у другий день побачив жінку, яка торгувала. За версією правоохоронців, співробітник поліції представився і "у ввічливій формі" попросив документи для перевірки. Поліцейські стверджують, що молода мати відповіла нецензурною відмовою.

У поліції заявили, що жінка нібито спеціально привертала увагу перехожих і не хотіла проходити в автомобіль ППС. Також, за версією силовиків, в камеру її не поміщали. У результаті жінка нібито визнала свою провину за чотирма статтями КоАП РФ, у тому числі непокора законному розпорядженню співробітника поліції. За це їй загрожує сумарний штраф до 9 тис. рублів.

Втім, користувачі соцмереж з обуренням відреагували на таке суворе затримання матері з дитиною.

Нагадаємо, не так давно в Москві розгорівся скандал через жорстоке затримання школяра, який публічно читав "Гамлета".

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...