"Скучаю по фестивалям": Скандально відомий Дорн зібрався на концерт в РФ

Співак має намір виступити на російському фестивалі в Тульській області.

Іван Дорн. Фото:hip-hop.com.ua

Скандальний український співак Іван Дорн, який недавно відвідав благодійний ярмарок "Кураж Базар" в Києві, збирається виступити на російському фестивалі "Дика м'ята". Про це свідчить його інтерв'ю порталу batenka.ru, передають Патріоти України.

Фестиваль відбудеться в селі Бунирьово Тульської області 23-25 червня. "Сейчас скучаю по фестивалям, поэтому жду Джаззи Фанки на "Дикой мяте", как свой восемнадцатый день рождения", - сказав Дорн.

Як повідомлялося раніше, в своєму інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю Дорн зробив шокуючу заяву про те, що між Києвом і Москвою тільки дружба. Крім того, співак "відхрестився" від допомоги воїнам АТО. Він запевнив, що між Україною і Росією просто "сталася сварка".

Також, як виявилося, артист вийшов на сцену "Нової хвилі" в 2014 році з тризубом на футболці не для того, щоб підтримати свою країну, а щоб не стати фігурантом скандалу.

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...