Скучила за батьківщиною? До Києва повернулася Таїсія Повалій - ЗМІ (фото)

Як відомо, у артистки та її чоловіка Ігоря Ліхути в українській столиці є квартира і будинок.

Таїсія Повалій. Фото:соцмережі

Українська співачка і екс-нардеп від "Партії регіонів" Таїсія Повалій, яка емігрувала в Росію після повалення Віктора Януковича, ймовірно, вирішила повернутися до Києва. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на Instagram співачки, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в соцмережі Повалій опублікувала фото в саду. Як відомо, у артистки та її чоловіка Ігоря Ліхути в Києві є квартира і будинок.

"Тільки вчора в другій половині дня прилетіли додому, Слава Богу! Немає кращого місця на землі!", - підписала знімок Повалій.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...