Слава Бонні і Клайда не давала спокійно спати двом жителям Бердянська, та насолоджуватися прийшлось недовго

Бердянські поліцейські викрили "солодку парочку", яка встигла обчистити не одну квартиру.

Бонні і Клайд. Фото: mirchudes.net.

Бердянськ - місто курортне. І не секрет, що до нового сезону жителі міста починають готуватися практично відразу після закінчення поточного. Кримінальна парочка - з місцевих жителів Бердянська - теж вирішила «підготуватися», тільки своєрідно. Для цього в період «зима-весна» вони на нетривалий час знімали квартири, переважно в нижній частині міста. Отримавши ключі від житла, робили дублікати, які, після закінчення оренди, природно, залишали собі, пишуть Патріоти України з посиланням на Бердянськ 24.

Таким чином, у них в арсеналі накопичилося до десятка ключів з підписаними бирками.

Повністю реалізувати їхній план завадило те, що до початку курортного сезону «Клайд», 1985 року народження, був затриманий співробітниками кримінальної поліції і його найближчим часом чекає суд.

А ось «Бонні» - 30-ти річна громадянка, виявилася не такою спритною. Ні, відкрити чужу квартиру по вул. Горького готовим дублікатом, винести звідти ноутбук, мобільний телефон, жіночі речі вона зуміла. Але ось грамотно розпорядитися краденим не змогла і була оперативно затримана співробітниками кримінальної поліції групи «Район». Все крадене вилучено та повернуто законним власникам. Так само в руки співробітників поліції потрапили дублікати ключів, які могли бути використані для інших таких проникнень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 КК України.

Начальник Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області підполковник поліції Олексій Левін зазначив професіоналізм старшого групи майора поліції Анатолія Замети та оперативників - старших лейтенантів поліції Дениса Малого і Максима Автухова при розкритті цього злочину. Також звернувся до гостей міста дотримуватися запобіжних заходів при заселенні в зйомні квартири, а господарів приміщень закликав, крім реєстрації всіх мешканців, регулярно міняти серцевини замків.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...