Слава Україні! Андрій Шевченко "запалив" українських фанатів патріотичним перекликом (відеофакт)

21 червня українські футболісти проведуть свій останній поєдинок на Євро-2016. Змінити нічого не можна - плей-офф нам не бачити. Але не буде дивним, якщо саме останній матч наші і виграють.

Андрій Шевченко і українські фанати. Скріншот.Тренер збірної України Андрій Шевченко після тренування національної команди в Екс-ан-Провансі (Франція) підійшов до українських фанатам і влаштував невелику фотосесію, повідомляють Патріоти України про інформацію на сайті Нескучные новости.

Уже заходячи в автобус, знаменитий футболіст буквально "запалив" уболівальників, тричі викрикнув "Слава Україні!". Вболівальників захопила така ініціатива помічника Фоменко, і вони ще енергійніше почали скандувати назву нашої країни.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...