"Слепоглухонемые обсешники ничего не слышали и не видели": У мережі показали відео обстрілу шахти "Бутівка", коли загинули бійці "ПС"

"Надо было бы ввести должность "подниматель ОБСЕ". Кто-то бы пинками выталкивал их из кроватей и вёз на обстреливаемые позиции" - написала волонтерка.

Скрін відео

У мережі з'явилося відео початку обстрілів шахти Бутівка, в результаті обвалу якої загинули бійці "Правого сектора". Відео початку обстрілу шахти Бутівка 11 червня виклала в Facebook волонтер Юлія Толмачова, інформують Патріоти України.

"По ночам, когда в основном начинаются обстрелы , представители ОБСЕ не работают. Надо было бы ввести должность "подниматель ОБСЕ". Кто-то бы пинками выталкивал их из кроватей и вёз на обстреливаемые позиции.....

Это начало обстрела шахты Бутовка ,когда погибли бойцы ПС. Слепоглухонемые обсешники ничего не слышали и ничего не видели.....", - написала Толмачова.

Нагадаємо, четверо бійців "Правого сектора" загинули 11 червня. Тоді через обстріли з боку бойовиків обвалилася шахта Бутівка.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...