Слідами ректора Мельника: Адвокат в.о. ректора НАУ повідомив, що Харченко хабаря не отримував, протокол затримання не складений - клієнт вчасно госпіталізований

Олег Дроздович наполягає, що інформація про те, що голову НАУ Володимира Харченка спіймали на хабарі, не вiдповiдає дійсності.

Адвокат Володимира Харченка запевняє, що інформація про затримання із хабарем не відповідає дійсності. Фото:fakty.ictv.ua

Стала відома нова деталь у справі з затриманням в Києві виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету Володимира Харченка, якого, як стверджувалося раніше, спіймали на великому хабарі. Важливу подробицю повiдомив чоловік, який назвався адвокатом Олегом Дроздовичем, від імені і за дорученням в.о. ректора НАУ, на сторінці Апострофа у Facebook, зазначають Патріоти України.

За його запевненням, інформація про те, що голову НАУ Володимира Харченка спіймали на хабарі, не вiдповiдає дійсності.

"Затриманий т.в.о. ректора НАУ грошові кошти ні від кого не вимагав і не отримував. Затриманий в 14:10. На даний час каретою швидкої допомоги госпіталізований і знаходиться у лікарні", — заявляє Дроздович.

За його словами, станом на 19:20 протокол затримання складен не був, і підстави для затримання відсутні. Він зазначив, що Харченко підозру не пред'являли.

Раніше сам Харченко заявив, що потрапив до лікарні.

Як повідомлялося раніше, виконувача обов'язків ректора Національного авіаційного університету затримали під час отримання хабаря в розмірі 170 тисяч євро.

Після скандального затримання Міністерство освіти і науки України (МОН) звільнило Володимира Харченка від виконання обов’язків ректора Національного авіаційного університету.


ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...