Крупний улов: В.о.ректора Національного авіаційного університету затримали на хабарі у 170 тис.євро (фото)

Операцію по затриманню проведено СБУ спільно з НАБУ і Антикорупційною прокуратурою.

В.о.ректора НАУ затримали у робочому кабінеті. Фото:прес-служба СБУ

Виконувача обов'язків ректора Національного авіаційного університету затримали під час отримання хабаря в розмірі 170 тисяч євро. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар президента Петра Порошенка Святослав Цеголко, інформують Патріоти України.

"Голова СБУ доповів Президентові про затримання т.в.о. ректора Національного авіаційного університету під час отримання хабаря в розмірі 170 тисяч євро. Операцію проведено спільно з НАБУ і Антикорупційною прокуратурою", - зазначив Цеголко.

Згідно із повідомленням СБУ, правоохоронці встановили, що посадовець через посередника адвоката вимагав 170 тисяч євро від професора. У таку суму чиновник оцінив підписання наказу про призначення науковця на посаду в університеті.

Співробітники спецслужби спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Національним антикорупційним бюро затримали т.в.о ректора та адвоката у робочих кабінетах після отримання частини хабара у розмірі сто тисяч євро.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...