Слідчого з особливо важливих справ прокуратури викрили у зв'язку із втікачем екс-міністром Януковича (відео)

Батько фігуранта журналістського розслідування з 2000-го по 2010 роки був заступником генерального прокурора України.

Скріншот

29-річного слідчого з особливо важливих справ київської прокуратури Євгена Кудрявцева викрили у зв'язку із втікачем, екс-міністром Едуардом Ставицьким, який допоміг молодому чиновнику придбати дорогу нерухомість, землю та автомобілі. Про це стало відомо з сюжету проекту "Слідство.Інфо", оприлюдненому на YouTube.

Кудрявцев в органах прокуратури працює з 2008 року. До отримання посади в центральній міській прокуратурі він працював заступником прокурора Солом'янського району Києва.

Незважаючи на його досить скромну зарплату і низький дохід його дружини, Кудрявцев володіє Land Cruiser Prado і квартирою в житловому комплексі "Альпійський" на вул. Протасів Яр, 8, де проживають по сусідству сім'ї колишнього глави СБУ Валентина Наливайченка і нинішнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Журналісти з'ясували, що батько Євгена Кудрявцева - Віктор Кудрявцев - з 2000-го по 2010 роки був заступником генерального прокурора України. Мати - юрист.

Дідусь - Віктор Кононенко - колишній суддя Верховного суду України. Сім'я Кудрявцевих є власником кількох маєтків і ділянок у Вишеньках, що під Києвом.

За інформацією журналістів, сім'я має зв'язки із втікачем екс-міністром Едуардом Ставицьким і причетна до приватизації ялтинського пансіонату "Прибережний", який зараз став готелем і називається "Ріпарія".

Євген Кудрявцев нині проходить Люстраційну перевірку, оскільки під час Євромайдану був заступником прокурора Солом'янського району і потрапляє під дію закону про очищення влади.


До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...