Слідство активно працює: Луценко розповів, як просувається розслідування у справі вбивства Вороненкова

Генпрокурор заявив, що отримує двічі на день "непогані сигнали про перспективи у цій справі".

Юрій Луценко. Фото:РБК-УкраинаГенеральний прокурор Юрій Луценко двічі на день отримує непогані сигнали про перспективи у справі вбивства російського депутата Дениса Вороненкова. Про це очільник ГПУ заявив в інтерв'ю Укрінформу, передають Патріоти України.

"Правильно говорить один із дуже досвідчених українських прокурорів: "Убивають не за те, що хтось дав свідчення, а для того, щоби хтось їх не дав". Постріл у центрі Києва був, з моєї точки зору, пострілом у майбутні свідчення пана Вороненкова міжнародній спільноті щодо ролі ФСБ у політичному та економічному житті Росії", – сказав Луценко.

За його словами, слідство, яке зараз веде столична прокуратура разом з СБУ, поліцією, активно працює у цій справі.

"Я, звичайно, не можу коментувати. Проте фактично двічі на день я отримую непогані сигнали про перспективи у цій справі", – уточнив Луценко.

Як відомо, у центрі Києва 23 березня посеред білого дня кілер застрелив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав убивство колишнього російського депутата Дениса Вороненкова "звичною для Кремля показовою стратою свідків".

Дружина вбитого екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і другий свідок у справі Януковича екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов взяті під охорону Служби безпеки України.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...