Сліз не стримували навіть чоловіки: У Покровську попрощалися із загиблим на Донбасі Владиславом Казаріним (фото)

Люди прощалися з героєм, стоячи на колінах. Вони несли загиблому бійцеві квіти, вінки, організували живий коридор слави з національними прапорами.

У Покровську попрощалися з Владиславом Казаріним. Фото:http://vchasnoua.com/

Сьогодні, 13 серпня, в Покровську попрощалися із захисником України, бійцем АТО Владиславом Казаріним. Друзі, бойові побратими і просто небайдужі патріоти провели його в останню путь, вставши на коліна на знак великої поваги, передають Патріоти України з посиланням на ІА "Вчасно".

Труна була усипана квітами. Сльози не стримували навіть чоловіки. Люди несли загиблому бійцеві квіти, вінки, організували живий коридор слави з національними прапорами.

Багато прощалися з Владиславом, стоячи на колінах. Священнослужителі відслужили панахиду по загиблому.

Мужній, принциповий, один з тих, кому не все одно, справжній воїн і патріот - так відгукувалися про загиблого бійця друзі і побратими. Вони згадують Владислава як сміливого воїна, який завжди йшов в перших рядах. Товариші обіцяють не забути побратима і помститися за нього. З героєм прощалися під вигуки "Герої не вмирають!", Трикратне "Слава!" і звуки гімну України, за яку він не пошкодував найдорожчого - власного життя.

Влада Казаріна в Покровську знали багато - хлопець, незважаючи на свій юний вік, у 2014 році не боявся відкрито виступати зі своєю проукраїнською позицією. Він один з тих, хто насмілювався заперечувати прихильникам "русского мира" і псевдореферендума. У рідному місті проводив активну патріотичну діяльність і відкрито виступав проти поширення сепаратизму.

В цьому ж році Влад взяв зброю і став на захист своєї країни - пішов на фронт добровольцем в ДУК "Правий сектор". А коли частина бійців ДУК ПС увійшла до складу Збройних Сил України, Владислав Казарін воював в 54-й ОМБр.

"Розписний" був сапером. За два роки війни він побував у Донецькому аеропорту, поблизу шахти "Бутівка", у Пісках, Авдіївській промзоні, Широкиному і під Дебальцевим.

10 серпня група, в складі якої був Владислав Казарін, в промзоні в районі Дебальцева потрапила під мінометний обстріл. Він отримав поранення, несумісні з життям і помер по дорозі в лікарню.

Провели в останню путь бійця з військовими почестями на Алеї Героїв Покровського кладовища.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...