Слуга двох хазяїв: Coca-Cola попросила вибачення в України

Офіційне представництво Coca-Cola в Україні перепросило за "непорозуміння", запевнивши, що компанія працює заради миру і дотримується норм міжнародного права.

Скандальна карта від Coca-Cola з українським Кримом, віднесеним до території РФ. Фото:www.unian.uaУкраїнське представництво компанії Coca-Cola вибачилося за публікацію карти Росії, на якій Крим був вказаний територією цієї країни. Про це стало відомо з офіційного коментаря компанії, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Вибачте за непорозуміння. Ми не підтримуємо жодних політичних рухів і партій. Наше завдання - виробництво високоякісних напоїв. Ми працюємо заради миру і дотримуємося норм міжнародного права", - йдеться в повідомленні.

З коментаря компанії стало відомо, що було прийнято рішення видалити скандальний пост. "Ми зв'язалися з агентством, яке здійснювало роботи по створенню контенту, його розміщення та модерації в офіційних соціальних спільнотах.

Було прийнято рішення видалити цей пост. Спочатку планувалося, що картинка не повинна претендувати на географічну точність, але вона була сприйнята інакше і викликала дискусію" , - додали в компанії.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...