Служба, дружба і любов: Воїни АТО пишаються своїми чотирилапими помічниками (фото)

Що роблять в АТО собаки? Те ж саме, що і воїни - захищають. Вони теж уразливі для осколків, їм теж холодно і хочеться пити. Але є у собак приголомшливий ген вірності - ніколи вони не покинуть того, кого люблять. І завжди сподіваються, що це - взаємно.

Собаки, які служать в АТО. Фото: svidok.uaПатріоти Українираїни продовжує публікацію добірок фотографій із зони АТО, яку пропонує сайт Нескучные новости. На цих фотографіях вірні друзі і соратники в нелегких військові будні - воїни і собаки.

Кошлаті добровільні помічники і не збираються залишати позиції: працюють, служать, попереджають про небезпеку, розганяють мишей, гріють холодними ночами і взагалі - мріють потім, коли закінчиться війна, ні за що не втратити своїх нових господарів.

Коли господар повернувся з війни.

Растяжкін, пес атошних артилеристів

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...