Службова халатність? Поліція не вилучила важливі докази у справі про стрілянину з Пашинським (відео)

Поліцейські не стали вилучати штани В'ячеслава Хімікуса, який постраждав у результаті пострілу нардепа. При тому, що саме вони можуть бути доказом у визначенні траєкторії пострілу.

Штани жертви стрілянини. Фото:http://obozrevatel.com/

Співробітники Національної поліції не вилучили важливі докази в розслідуванні конфлікту зі стріляниною, в якому брав участь народний депутат Сергій Пашинський. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Як з'ясувалося, поліцейські не стали вилучати штани В'ячеслава Хімікуса, який постраждав у результаті пострілу нардепа. При тому, що саме вони можуть бути доказом у визначенні траєкторії пострілу.

Якщо роздивитися положення вхідного і вихідного отворів в нозі і одязі потерпілого, то можна припустити, що Пашинський так як на штанях стріляв зверху вниз, а не з положення лежачи після удару пляшкою, як стверджує сам нардеп.

Раніше в мережі висловлювалися побоювання в необ'єктивності поліції в цьому розслідуванні і навіть те, що глава МВС Арсен Аваков прикрив народного депутата від фракції "Народний фронт" Сергія Пашинського після конфлікту зі стріляниною. Оскільки відразу після інциденту на сайті МВС з'явилася інформація про стрілянину, проте замість сухих фактів була викладена версія Пашинського.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...