Службова підробка: Проти головного люстратора України відкрито кримінальне провадження - ЗМІ

Тетяну Козаченко підозрюють у наданні недостовірних даних у декларції про доходи та майно за 2015 рік.

Тетяна Козаченко. Фото:www.ukrinform.ua

У Києві поліція відкрила кримінальне провадження стосовно директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України Тетяни Козаченко. Головного люстратора країни підозрюють у наданні недостовірних даних у декларції про доходи та майно за 2015 рік. Про це пише Обозреватель за інформацією з джерела в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

Кримінальне провадження стосовно Козаченко відкрили 2 серпня за ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

Підставою для цього стало звернення народного депутата України VIII скликання, члена депутатської фракції партії "Блок Петра Порошенка" Капліна Сергія Миколайовича. Виявилося, що Тетяна Козаченко не вписала у свою декларацію відомості про придбання торік права власності на квартиру в центрі Києва, площа якої становить більше 300 м.кв.

Не виключено, що після проведення низки слідчих дій і вилучення необхідних документів, Козаченко можуть оголосити підозру у скоєнні службового підроблення.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...