Смерть Катерини Гандзюк: Глава Нацполіції розповів, яке покарання загрожує нападнику

За словами Сергія Князєва, всю доказову базу у справі про напад на Гандзюк скерують до суду найближчим часом.

Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

Нападникам на херсонську активістку Катерину Гандзюк загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв, передають Патріоти України.

За його словами, всю доказову базу у справі про напад на Гандзюк скерують до суду найближчим часом. "Якщо провину затриманих буде доведено, їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення", – зазначив глава Нацполіції.

Він також додав, що у поліції очікують, що затримані організатори нападу на Гандзюк дадуть додаткові свідчення про замовників злочину.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...