"Смерть Росії!": Активісти у Києві замкнули на замок пропагандистський центр РФ (відео)

Члени "Чорного комітету" наголосили, що докладатимуть зусиль для того, щоб така організація була в Україні ліквідована.

Фото:Громадське радіо

У Києві активісти "Чорного Комітету" повісили замок на воротах Російського центру науки і культури, обмотавши їх ланцюгом. Про це пише Громадське радіо, передають Патріоти України.

На будівлі також залишили листівку "Смерть Росії".

Російський центр науки і культури – це офіційна урядова організація Росії, яка займається антиукраїнською пропагандою, проводить курси російської мови, організовує поїздки українських дітей на територію держави-агресора. Ця організація є одним з методів поширення російського імперіалізму та загрожує незалежності України", — повідомили в організації "Чорний Комітет".

Там наголошують, що в Україні не можуть існувати пропагандистські структури Росії, якою вважають центр. "Тому ми будемо докладати всіх зусиль, щоб ця організація була ліквідована", — кажуть в організації.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...