Смертельна ДТП на Львівщині: Водій автобуса насмерть збив пішохода (фото)

Поліцейські встановлюють обставини інциденту, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.​

На місці ДТП. Фото:прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області

У місті Золочів Львівської області водій маршрутного автобуса на смерть збив пішохода. Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Львівщини, зазначають Патріоти України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в середу вранці, 3 січня, на вулиці Львівській. За даними поліції, жертвою виявився 49-річний житель. Поки що не ясно, чи порушив пішохід правила дорожнього руху чи в смертельній ДТП винен водій.

Слід відзначити, що аварія сталася на виїзді з міста. Там вулиця не обладнана тротуаром, тому пішоходи нерідко ходять по проїжджій частині.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...