Смертельна ДТП: У Києві розбилися студенти, які їхали на BMW (фото)

Водій і пасажир авто загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні.

Масштабна ДТП сталася на проспекті Ватутіна у Києві. Фото: прес-служба ДСНС

В автомобілі BMW, який потрапив в ДТП на проспекті Генерала Ватутіна у Києві, їхали хлопці-студенти - всі вони загинули. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, інформують Патріоти України.

За попередньою інформацією, автомобіль BMW рухався по проспекту Ватутіна від Московського моста в напрямку бульвару Перова. Водій не впорався з керуванням, в результаті машина наїхала на бордюрний камінь, і її відкинуло на припарковану вантажівку Renault.

"Водій і пасажир BMW загинули на місці, ще один пасажир помер в лікарні. Всі загиблі - 1995 року народження, студенти", - заявили в поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч. 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...