Смертельна ДТП: В Угорщині двоє українців загинули на автотрасі від наїзду вантажівки

Частину дороги, де сталась пригода, перекрили для проведення слідчо-експертних дій.

Ілюстрація:Голос Карпат

Поблизу населеного пункту Мезевкевежд в Угорщині сьогодні на світанку в ДТП загинули двоє українців. Про це повідомляє Голос Карпат, передають Патріоти України.

У бік Мішкольца по автотрасі М-3 рухалась вантажівка з українськими номерами. Імовірно, щось сталося із транспортним засобом, бо вона раптом зупинилась за лінією дороги.

З кабіни вилізли водій та його пасажир, аж раптом їх збила малогабаритна угорська вантажівка, що їхала по проїжджій частині траси. Від отриманих травм потерпілі померли на місці.

Частину дороги, де сталась пригода, перекрили для проведення слідчо-експертних дій.

Джерело: Голос Карпат

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...