Смертельне побачення: В Ужгороді новий "коханий" вбив жінку

Вбивця знайшов поведінку жінки образливою для себе та... побив бідолашну до смерті.
Вбивці загрожує тільки до 10 років тюрми. Ілюстрація: Голос Карпат.

В Ужгороді на Закарпатті 40-річний чоловік убив під час побачення 45-річну жінку. Її тіло кілька днів тому знайшли на вул. Канальній у місті, передають Патріоти України.

Результати проведеної судово-медичної експертизи показали, що смерть ужгородки настала внаслідок нанесення їй тяжких тілесних ушкоджень, повідомили у відділі комунікації поліції області. "У ході розслідування поліцейські встановили особу підозрюваного — 40-річного знайомого потерпілої. Як зізнався затриманий, під час прогулянки з потерпілою, між ними виник конфлікт. У ході сварки чоловік побив жінку", - йдеться в повідомленні.

Чоловікові уже повідомили про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілої. За злочин йому загрожує до 10 років в'язниці.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...