Смертельний азарт: У Києві після візиту в салон ігрових автоматів помер чоловік (фото)

Поліцейські шукають жінку, яка бачила людей, що виводили загиблого з "Лото Маркет".

Фото: Facebook

Вранці 21 вересня в Києві, на перетині вулиць Ірпінської та Чорнобильської, чоловік помер після того як йому стало погано в салоні ігрових автоматів. Про це повідомляє спільнота DTP.Kiev на своїй сторінці в Facebook, цитуючи очевидців події, зазначають Патріоти України.

"Бабуся, яка прийшла на зупинку раніше мене, розповіла, що двоє якихось його знайомих вивели його під руки з ігрового залу "Лото Маркет". Він хитався і падав. Чоловіка поклали на лавку, а під голову йому підсунули шапку. Він лежав і хрипів. Біля нього валялися якісь копійки", – повідомила пенсіонерка Любов Миколаївна.

Потім чоловік затих, після чого очевидці викликали швидку допомогу. Проте, медики лише підтвердили факт смерті, викликавши поліцію.

Свідки повідомили, що поки чоловік був ще живий, до нього тричі з "Лото Маркета" виходили якісь люди. Можливо, перевіряли його стан.

Поліцейські шукають жінку, яка бачила людей, що виводили загиблого з "Лото Маркет".

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...