SMS-контроль та картки в їдальнях: У школах Дніпра введуть безпрецедентні зміни

Всього на фінансування програми "Безпечна школа" протягом 2016-2020 років бюджет Дніпра повинен виділити 47,5 млн грн.

Школярі. Фото: DT.ua

Незабаром в школах Дніпра буде діяти SMS-контроль за прогульниками, а в шкільних їдальнях можна буде розраховуватися карткою. Зміни в організації навчального процесу були затверджені сьогодні на засіданні міськради, повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради. Новину передають Патріоти України.

На засіданні депутати затвердили програму "Безпечна школа" на 2016-2020 роки. Ініціативу, яка передбачає встановлення в навчальних закладах Дніпра розгалуженої системи відеоспостереження та впровадження зручних електронних сервісів для батьків, підтримали 33 народних обранця.

Програма "Безпечна школа" передбачає, що діти зможуть розрахуватися в шкільних їдальнях безконтактними картками. Дізнаватися про відвідуваність уроків, проведення батьківських зборів або щеплень батьки учнів будуть з SMS-повідомлень.

Програма також створить умови для обмеження доступу сторонніх на територію шкіл, а для запобігання непередбачуваних ситуацій установи оснастять системами відеоспостереження. Всього на фінансування програми "Безпечна школа" протягом 2016-2020 років бюджет Дніпра повинен виділити 47,5 млн грн. Нагадаємо, що в Дніпрі працює 161 школа, в яких навчається понад 88 тис. школярів.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...