Смуга невдач: Під час перельоту літаком United Airlines загинув гігантський кролик

За даними міністерства транспорту США, в 2015 році американські авіакомпанії повідомили про 35 загиблих тварин. З них 14 загинули на рейсах United.

Загибель Саймона оповита завісою таємниці. Фото:  Caters News.

Американська авіакомпанія United Airlines розслідує загибель гігантського кролика на борту одного з літаків. Кролик по імені Саймон був виявлений мертвим у вантажному відсіку, коли рейс прибув в аеропорт Чикаго з Лондона, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними британських ЗМІ, 90-сантиметровий кролик вирушив до нового господаря - якоїсь знаменитості.

Випадки загибелі тварин в літаках досить рідкісні. За даними міністерства транспорту США, в 2015 році американські авіакомпанії повідомили про 35 загиблих тварин. З них 14 загинули на рейсах United.

За даними таблоїду Sun, Саймон був сином одного з найбільших у світі кроликів - гігантського континентального кролика на ім'я Дарій.

Хазяйка тварини Аннетт Едвардс заявила виданню: "Саймон пройшов ветеринарний огляд за три години до польоту, він був у відмінній формі". "Сталося щось дуже дивне, і я хочу знати, що. Я відправляла кроликів по всьому світу, і жодного разу нічого подібного не траплялося", - додала вона.

Авіакомпанія United досі намагається відновити репутацію після інциденту, що стався з 69-річним лікарем Давидом Дао, якого силоміць витягли з салону літака, коли з'ясувалося, що на борт не вміщуються всі пасажири, які купили квитки. Скандал дійшов до Конгресу США.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...