"Сначала говорили, что "Бэтмен" хуже фашистов": "Гібрид" розповів деталі вбивства відомого бойовика "ЛНР"

Ліквідація ватажка терористів почалася із того, що йому "зіпсували репутацію", яка насправді не була ані кращою, ані гіршою, ніж в інших "героїв Новоросії".

"Бетмена" ліквідували "свої". Фото: соцмережі.

Бойовик «ДНР» Євген Тинянський розповів в соцмережі про вбивство відомого ватажка бойовиків «ЛНР» Олександра Бєднова, відомого по позивному «Бетмен», передають Патріоти України.

Тинянський зазначив, що зачисткою «Бетмена» керував чинний ватажок «республіки» Леонід Пасічник. Бойовик пише, що Беднов (командир групи швидкого реагування на прізвисько «Бетмен», начальник штабу 4-ї бригади, міністр оборони «ЛНР» (серпень 2014 року) разом зі своєю охороною був ліквідований силовим спецпідрозділом МГБ «ЛНР», яке на той момент контролювалося Пасічником.
Тинянський повідомив, що одне з джерел зазначило: «Евгений, был момент, в писанине не могу все обьяснить… но как гбр прижали… приехал Бэтмен. с охраной… нас еще за неделю настраивали против него, мол какие там ужасы у них творятся на подвале, что он заправляет аптеками и т. п… так вот… приехал он с охраной… как припекло. пытался к пасечнику пробиться… его и охрану разоружили… он ушел в машину, но потом вернулся без оружия… о чем они говорили дальше — я хз. не моя смена была… но была полная боевая готовность… нам даже говорили, что Бэтмен хуже фашистов… каждое утро. и рассказывали, что они творили… ну, а спустя пару дней отбыла группа тяжелых (спецура) и все. нету бэтмана».


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...