"Сначала найти самого гадкого кандидата": Гіркін розповів про технологію "виборів по-донецьки"

За словами екс-ватажка "ДНР", в ході "передвиборної" агітації застосовуються найбрудніші методи і технології.

Гіркін незадоволений виборами в ОРДО. Ілюстрація: соцмережі.

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Стрєлков-Гіркін обурений ситуацією з «виборами» в ОРДЛО і способом їх проведення. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

За словами Гіркіна, в ході «передвиборної» агітації застосовуються найбрудніші методи і технології. Він зазначає:

„Выборы по-донецки“.(технология)

Шаг первый: отыскать самого непопулярного и гадкого кандидата, способного вызвать у населения только ненависть и раздражение. Назначить его фаворитом.

Шаг второй: любыми способами устранить от участия к выборам всех других кандидатов, способных составить конкуренцию фавориту. Назначить соперников из числа людей, которые всем своим видом показывают, что побеждать и не собираются.

Шаг третий: повсеместно и публично угрожать избирателям, что если они не пойдут голосовать и не проголосуют за фаворита, то их, минимум, лишат средств к существованию. Шаг четвертый: обеспечить выборы фаворита и обвинить „киевских партнеров“ в том, что те не хотят признавать „народное волеизъявление».

Як приклад Гіркін наводить скаргу жителя непідконтрольного Україні Єнакієвого, в якій той розповів про залякування «виборців»: «Металлический завод Енакиевский. Застращали всех на общем собрании. Даже по магазинам ходили и заставили немедленно развесить агитационные плакаты с чепушилой. Сказали или вас налоговая закроет, или вешайте плакаты. Моя … в магазине „Солнечный“ работает. Сегодня жаловалась».


В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...