Сніговий покрив до 15 см: Синоптики озвучили "зимовий" прогноз погоди на 24 березня

"До уваги водіїв! У четвер, 24 березня, різке погіршення погодних умов!", - попереджають також в Управлінні безпеки дорожнього руху ДПП Національної поліції України.

В Управлінні безпеки дорожнього руху ДПП Національної поліції України попередили про погіршення погодних умов. Фото: rbc.ua

У східних і південних областях України 24 березня очікуються зливи, а на сході і півночі країни випаде сильний мокрий сніг. Про це 23 березня заявили в прес-службі Управління безпеки дорожнього руху ДПП Національної поліції України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сильний мокрий сніг, утворення снігового покриву 10-15 см синоптики прогнозують у Вінницькій, Черкаській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях, на дорогах ожеледиця. А в південних, східних областях та в Кіровоградській і Дніпропетровській областях - сильні дощі", - йдеться в повідомленні.

За таких погодних умов правоохоронці радять водіям бути особливо уважними, під час руху неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.

"Не забувайте про ремені безпеки, дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, в умовах недостатньої видимості користуйтеся ближнім світлом фар чи протитуманними фарами", - радять правоохоронці водіям і закликають відмовитися від ризикованого маневрування, яке може привести до створення аварійних ситуацій.

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...