Сьогодні в Україні замахнуться на новий рекорд для книги Гіннеса

Інтерактивний урок англійської мови по всій Україні пройде у форматі розмовного клубу. Нас так багато мільйонів, що ми просто мусимо перемогти!

Урок англійської мови  по всій Україні має стате рекордом для книги Гіннеса! Фото: ukachevo.netПо всій Україні 28 травня 2016 року о 13:00 розпочнеться інтерактивний урок англійської мови у форматі розмовного клубу, що стане спробою побити світовий рекорд "Найбільший мовний урок у світі", про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію від прес-служби Міносвіти.

Участь у заході в ролі вчителя візьме перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун. Вона буде проводити урок в одній з київських локацій за адресою вул. Волоська, 8/5 (Американська бібліотека Києво-Могилянської академії). Захід проходить з ініціативи громадського об'єднання GoGlobal у рамках оголошеного року вивчення англійської мови в Україні.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...