Сьогодні в Україні замахнуться на новий рекорд для книги Гіннеса

Інтерактивний урок англійської мови по всій Україні пройде у форматі розмовного клубу. Нас так багато мільйонів, що ми просто мусимо перемогти!

Урок англійської мови  по всій Україні має стате рекордом для книги Гіннеса! Фото: ukachevo.netПо всій Україні 28 травня 2016 року о 13:00 розпочнеться інтерактивний урок англійської мови у форматі розмовного клубу, що стане спробою побити світовий рекорд "Найбільший мовний урок у світі", про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію від прес-служби Міносвіти.

Участь у заході в ролі вчителя візьме перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун. Вона буде проводити урок в одній з київських локацій за адресою вул. Волоська, 8/5 (Американська бібліотека Києво-Могилянської академії). Захід проходить з ініціативи громадського об'єднання GoGlobal у рамках оголошеного року вивчення англійської мови в Україні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...