Сокира і тачка: Поліція Берліна показала знаряддя, завдяки котрим викрали унікальну 100-кілограмову монету (фотофакт)

Ринкова вартість вкраденої монети становить $4 млн.

Поліція Берліна просить допомогти спіймати грабіжників. Ілюстрація:pestisracok.huПоліція Берліна опублікувала фотографії інструментів, які були використані злодіями для крадіжки з відомого музею міста 100-кілограмової золотої монети, ринкова вартість якої становить $4 млн. Фото опубліковані на сайті поліції Берліна, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

Поліція розмістила в інтернеті фотографії засобів, використаних під час крадіжки, серед яких: тачка, драбина, сокира та інші предмети, залишені грабіжниками.

У поліції просять надати інформацію, якщо хтось бачив ці інструменти до крадіжки або бачив тих, хто купував їх.

Як повідомлялося раніше, у поліції розповіли, що грабіжники вломилися в музей Боде вночі 27 березня та викрали 100-кілограмову золоту монету, ринкова вартість якої становить $4 млн.

Грабіжники використали драбину, для того щоб пробратися через вікно над підвищеними залізничними шляхами. 100-кілограмову золоту монету було завантажено на тачку.

Монета називається "Великий кленовий лист", на ній викарбувано профіль королеви Єлизавети II

Монета, яка була випущена Королівським монетним двором Канади у 2007 році, увійшла в Книгу рекордів Гіннесса за свою неперевершену чистоту, оскільки виготовлена із золота найвищої проби - 999.99/1000 проба золота.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...