"Солдате, мій рідний, ти син Батьківщини": Волонтер присвятила зворушливу пісню бійцям АТО (відео)

​В основу відео увійшли фотографії з подій в Донецькому аеропорту у 2014 році.

Військовий волонтер Віра Томина написала зворушливу пісню про бійців АТО під назвою "Солдат України". Відеоролик опублікував український військовий Олександр Басенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

В основу відео увійшли сильні кадри з війни, зокрема фотографії з подій в Донецькому аеропорту в 2014 році. На знімках зображені солдати 72-ї бригади. У пісні, яку виконав Дмитро Ділян йдеться про подвиг українських військових.

"Солдате, мій рідний, пишаюсь тобою, ти син Батьківщини, і Бога отця, в чужую країну не йдеш ти війною, ти духом сильніший любого борця", - такі рядки лунають у приспіві пісні.

У мережі оцінили кліп гідно, і подякували творцям пісні і відео. "Спасибі автору за пісню - прекрасні слова і відмінне виконання! Здоров'я вам всім і миру. Ну, і звичайно, творчого натхнення", - написала одна з користувачок мережі.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...