"Сонячна дівчинка": Неймовірна україночка з синдромом Дауна стала зіркою американського телебачення (фото)

Софійка Санчес, яку удочерила сім'я з Америки, придбала загальноамериканську популярність завдяки своїм відеозверненням.

Маленька українка Софія Санчес з синдромом Дауна, яку у віці одного року вдочерила американська сім'я, захоплює своєю щирістю всі телевізійні ток-шоу та соціальні мережі. Про це розповідає Голос Америки, передають Патріоти України.

Харизматична дівчинка привернула увагу американських ЗМІ, після чого її почали запрошувати на різні зйомки реклам, презентації фільмів та на інші події.

Нещодавно Софійка повернулася з Нью-Йорка, де брала участь у зйомці великодної реклами для однієї з найбільших мереж роздрібної торгівлі Target.

акож маленька зірка цього тижня літала у Лос-Анджелес, де вже вдруге вийшла на червону доріжку на святкуванні Міжнародного дня людей із синдромом Дауна. Софійку також запросили для прослуховувань від компанії Disney.

Відома українка також мала змогу побувати в Голлівуді, де на щорічній події Media Access Awards Софія вручила нагороду кіноактрисі Джеймі Брюер за досягнення у сфері тебелебачення та кіно. До слова, Джеймі Брюер – це перша жінка із синдромом Дауна, що вийшла на подіум тижня моди в Нью-Йорку.

Проте це не перша зустріч відомої персони з українкою. Вони також раніше працювали разом під час зйомок епізоду з серіалу Switched at Birth, присвяченого темі синдрому Дауна.

Матір дівчинки Дженніфер Санчес невимовно рада з успіхів її доньки та дякує своїй родині, що допомагають їй у переїздах по всій країні.

Дженніфер Санчес говорить, що дуже завдячує чоловікові, своїй мамі та синам, оскільки вони беруть на себе її зобов’язання, коли вона їздить із Софією на зйомки та заходи.

- Вона – та сама жвава, чарівна дівчинка, просто її розклад більш насичений, але це їй цілком до вподоби! Вона дуже щаслива. Я дуже вдячна своїй родині за те, що вони дозволяють нам підхопитися і їхати, коли нам потрібно, для того, щоб перетворити ці можливості для Софії на реальність, – зізнається мама Софії Санчес.

Нагадаємо, що маленька українка Софія Санчес стала відомою через вірусне відео, в якому дівчинка розповідає, що попри свою особливість, вона може робити "все, що захоче, що завгодно" і вважає себе доброю, терплячою і красивою.


Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...