Сонце і дожді: Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні після Великодня

Через потепління великі українські річки - Сіверський Донець, Прип'ять, Десна, Дніпро, Дунай - продовжують набирати по 20 сантиметрів води щодня.

Ілюстрація: telegraf.com.ua

Тиждень після святкування Пасхи в Україні обіцяє бути теплим. Невеликі опади пройдуть лише в західній частині країни, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

За прогнозами синоптиків, найближчими днями температура повітря вночі становитиме 5-10 градусів вище нуля вночі і 15-22 градусів тепла вдень. Невеликі опади у вигляді дощу очікуються тільки в карпатському регіоні.

У зв'язку з цим існує загроза розливу в Луганській, Чернігівській, Сумській та Волинській областях. Разом з тим в місті Вилкове Одеської області річка Дунай вже набралася талої води і ще буде поглинати її далі.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...