Сотні силовиків готують штурм позицій учасників блокади Донбасу під Лисичанськом, - боєць

Прокуратура Луганської області вже відкрила кримінальну справу через заблокований ветеранами АТО рух по залізниці.

Блокада ОРДЛО. Фото: "Фейсбук"

Українські силовики готуються штурмувати позиції активістів, які заблокували рух на залізниці під Лисичанськом. Про це повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі член добровольчого батальйону «ОУН» Руслан Сергіян, передають Патріоти України.

В його розпорядженні опинилися дані, які йому передало достовірне джерело. За отриманими даними у штурмі будуть брати участь до 600 силовиків, щоб розблокувати дільницю залізниці під Лисичанськом.

Сергіян зазначив, що ветерани АТО будуть стояти до останнього і спробують відбити штурм. При цьому ЗМІ повідомляють, що прокуратура Луганської області вже відкрила кримінальну справу через заблокований рух по залізниці на Луганщині. Ветерани сил АТО вимагають від терористів "ДНР" і "ЛНР" звільнити полонених українських солдатів і показати українцям, що країна не буде "торгувати з терористами".

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...