Сотник Майдану, воїн АТО та патрульний поліцейський: Боєць з Дніпра вразив своїм співом тисячі людей (відео)

"Именно с такими людьми мы выстоим и будем идти вперёд", - кіборг Маршал про поліцейського В'ячеслава

Поліцейський вразив мережу своїм співом. Фото: "Антикор"

Начальник департаменту патрульної поліції України Євген Жуков ("Маршал") розмістив у соцмережі "Фейсбук" зворушливе відео, на якому поліцейський з Дніпра сам грає на піаніно та співає пісню про воїна. Про це повідомляють Патріоти України.

Хлопець В'ячеслав був сотником у самообороні Майдану, воював у зоні АТО, отримав три осколкові поранення. Тепер він - патрульний поліцейський у Дніпрі.

Пісню на відео В'ячеслав співав краще за оригінал, кажуть користувачі мережі. До того ж, аранжування він трохи змінив - і теж на краще. Відео за півтори години зібрало 12 тисяч переглядів та сотні репостів.

Слава нашим Героям! Слава України!

Євген Жуков підписав відео: "Знакомьтесь, это Слава.

Слава - простой честный парень, который родился в городе Днепропетровск.
Сейчас он инспектор патрульной полиции в своём городе. Старается и выполняет свои обязанности с полной отдачей и терпением. Слава понимает, что если не он, то кто? Кто будет стоять на защите своих граждан, кто будет развивать свою страну?

В 2014 году Слава был сотником группы быстрого реагирования самообороны майдана и защищал свой город от нечисти, которая пыталась совершить переворот.
После - участвовал в боевых действиях в зоне проведения антитерорестической операции. Получил в награду три осколочных ранения...

Прошло время, Слава успешно прошёл отбор и отучился. Сейчас он несёт службу в своём городе и выполняет задачи по охране правопорядка.
Он не стесняется этого и не боится. Он пользуется уважением и ему доверяют, как и остальным его коллегам.

Именно с такими людьми мы выстоим и будем идти вперёд", - написав "Маршал".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...