"Совершенно непонятно, чем я занимался, ведь я ее от таких защищал​": Савченко вразила адвоката своїм останнім вчинком (відео)

Марк Фейгін підкреслив, що не розуміє вчинок Савченко, яка їздила на окуповані території Донбасу, оскільки, як він висловився, бойовики хотіли її вбити, розстріляти і згвалтувати.

Марк Фейгін. Фото:YouTube

Російський адвокат Марк Фейгін прокоментував поїздку на окуповані території Донбасу народного депутата України Надії Савченко, яка раніше була його підзахисною. Відеозапис зі словами Фейгіна опублікований на YouTube, зазначають Патріоти України.

Дивіться у відео з 4:06 хв.

Адвокат підкреслив, що не розуміє вчинок Савченко, оскільки, як він висловився, бойовики хотіли її вбити, розстріляти і згвалтувати.

"Тогда совершенно непонятно, чем я занимался, ведь я ее от таких защищал", - сказав Марк Фейгін.

Він підкреслив, що якщо Надія Савченко хоче врятувати українських військовополонених, то зустрічатися з ватажками бойовиків Донбасу є тупиковим варіантом, оскільки вони є маріонетками.

На слова Фейгіна про вчинок Савченко відреагував позаштатний радник глави МВС України Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...