"Совок есть совок": Користувачі соцмереж обурені - завод "Антонов" так і не назвав літак "Бандерою"

На підприємстві пояснили, що не збираються допускати використання бренду "Ан" в політичному протистоянні, тому новий транспортний літак залишиться в міжнародній класифікації як Ан-178.

Ан-178. Фото:www.20khvylyn.com

Державне підприємство "Антонов" підвело підсумки конкурсу на назву нового транспортного літака Ан-178. Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з результатами голосування, найбільше голосів набрали варіанти "Амет-Хан Султан", "Степан Бандера" і "Кіборг", самі співробітники підприємства віддавали перевагу назвам "Дельфін", "Богдан", "Надія".

Однак у силу "політичних причин", ДП "Антонов" прийняло рішення залишити найменування транспортника в міжнародній класифікації як "Ан-178".

"Після оприлюднення проміжних результатів голосування, в мирний перебіг Народного конкурсу втрутилася політика. Боротьба за назву стала приводом міжнародних політичних баталій.

ДП" Антонов "відомий у світі як засновник науково-технічного прогресу, флагман українського літакобудування.

Відповідаючи цим високим принципам, підприємство не може допустити використання бездоганного бренду "Ан" в політичному протистоянні. Тому новий транспортний "Ан" залишається в міжнародній класифікації як Ан-178", - сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що користувачам Facebook, які брали участь у голосуванні, така позиція компанії припала явно не до душі.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...