"Спали у роздягальні по 2-3 години": Шокуючі подробиці про життя заробітчан у Польщі (відео)

Деякі заробітчани поскаржились журналістам, що зарплати не отримували із самого початку роботи - по 3 місяці.
Українським заробітчанам нелегко живеться. Фото: соцмережі.

Більшість українців їдуть працювати в Європу нелегально. Місцеві роботодавці, які хочуть заощадити на податках і заманюють гарною заробітною платою. Ка відзначають єксперти, вони можуть заплатити або набагато менше, або взагалі залишити ні з чим. Журналісти програми «Гроші» розповіли, що чекає українців на заробітках в Європі. Патріоти України пропонують вам переглянути їхній сюжет.

Так, учитель математики з України Микола, який працює на будівництві, розповідає, як вперше приїхав на заробітки до Польщі. Спочатку він працював офіційно, а останній місяць перед від'їздом працював неофіційно. У підсумку за нього чоловікові практично не заплатили.

Його колеги зазначають, що неодноразово стикалися з шахрайством, коли після приїзду виявлялося, що умови, які їм обіцяли, були абсолютно не такими і зарплата теж буде менше, ніж очікувалося. «Ставилися так, що якщо щось не подобається - їдь, але гроші природно ти не отримаєш», - розповідає журналістка з Сум.

Дівчина також поїхала працювати на кухню до Польщі. Уже після приїзду вона з'ясувала, що повинна в обов'язковому порядку працювати в дві зміни. «Спали ми по 2-3 години в роздягальнях на лавочках», - розповідає дівчина. Деякі заробітчани також розповіли журналістам, що зарплати не отримували з самого початку роботи - по 3 місяці.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...