Spase X нервово курить: Житель російського села збирається підкорити космос на дерев'яній літаючій тарілці (відео)

Чи долетить апарат до космосу - велике питання, хоча б тому, що електроживлення його буде здійснюватися зы стаціонарної мережі. Простіше кажучи, корабель під'єднають до розетки через подовжувач.

Самарський фермер побудував літаючу тарілку і готується до польоту в космос. Скріншот.

Житель села Подстьопки Самарської області готується вирушити в космос на літаючій тарілці власного виготовлення. Конструкція зроблена з дерева і копіює ті НЛО, які фермер бачив в кіно про прибульців, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Фермер Олександр Мисливченко давно марить космосом. Перед початком будівництва літаючої тарілки він довго вивчав фотографії невпізнаних літаючих об'єктів. Свій космічний корабель фермер побудував з дерев'яних брусів. Зараз знайомі електрики б'ються над завданням, як запустити конструкцію в повітря. Найімовірніше, до космосу тарілка не долетить - хоча б тому, що електроживлення її буде здійснюватися зы стаціонарної мережі. Простіше кажучи, корабель під'єднають до розетки через подовжувач.

Жителі села Подсьопки між тим побоюються, що при запуску дерев'яний НЛО може впасти на їхні будинки. Новинкою конструкторської думки зацікавилися і в поліції, прийшовши до висновку, що дерев'яна літаюча тарілка дійсно небезпечна.

Сам винахідник заявляє: якщо не вдасться злетіти, то він пристосувати свій НЛО під парник для вирощування овочів.

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...