"Спасибо деду" и вся остальная фигота на башенке": Орлуша про те, як дітей в РФ готують до війни (фото)

Дітям змалку закладають у свідомість войовничу атмосферу, у якій так звикла жити Росія.

Дитячий майданчик у РФ. Фото:http://lime.apostrophe.com.ua/

Відомий російський поет Андрій Орлов (Орлуша) розповів про дитячі майданчики в Росії, виконані в мілітаристському стилі, які створюють войовничу атмосферу навіть серед дітей. Про це Орлов повідомив в інтерв'ю Лайму, зазначають Патріоти України.

Поет описав сучаснийу майданчик, який міська влада побудувала для дітей біля його будинку: гірка у вигляді гаубиці, дитячі гойдалки - два літака в стилі часів Другої світової війни, що зображують повітряний бій.

"Оба советские, с красными звездами, получается вообще бред, два самолета летят друг на друга. Ну, Кремль, из часов которого можно выкатиться и скатиться. Но Кремль — фиг с ним, это сказочная башенка. Но рядом стоит "Катюша", на ней написано: "Спасибо деду" и вся остальная фигота", — розповідає Орлов.

За словами поета, цей тематичний збірний майданчик - один з багатьох в каталозі міських дитячих майданчиків, цілком мирних, з Коником-Горбокоником і золотими півниками; але тепер навіть для малечі, яка ледь навчилася ходити, створюють особливий войовничий антураж.

Також Орлов згадав, що в його дитинстві, через всього 20 років після війни, у дворах стояли дерев'яні вантажівки з пісочницею в кузові, мирні космічні ракети і кораблики з написом "Моряк". .

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...