​"Спасибо. Мне ничего не нужно. Я просто не мог смотреть, как на моих глазах убивают детей", - блокувавший вбивцю копів водій маршрутки відмовився від матеріальної допомоги

Валерій Тімонін, який намагався заблокувати авто вбивці патрульних, відмовився від матеріальної допомоги українців для ремонту свого автомобіля. Однак погодився прийняти з рук голови МВС пістолет «Форт -17», щоб можна було захищати своїх співгромадян.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

После окончания процедуры чествования смелого днепровца Валерия Тимонина, я подошёл к нему и сказал:

"В соцсетях просят дать номер Вашей карты, чтобы перечислить Вам деньги на ремонт машины и просто в знак признания Вашего героизма".

Валерий просто и прямо сказал мне: "Спасибо! Мне ничего не нужно. Я просто не мог смотреть, как на моих глазах убивают детей. Я просто сделал то, что должен. Лучше опубликуйте карточки семей погибших полицейских".

Мы с Борисом Филатовым, пообещали ему это сделать сегодня.

Нардеп виконав свою обіцянку:

Шановні співвітчизники!

Якщо Ви хочете підтримати рідних загиблих поліцейських Дніпра -

Артема Кутушева та Ольгу Макаренко, Ви маєте можливість перерахвувати гроші іх рідним на банківськи картки:

Макаренко Андрей Юрьевич
Kарта ПАТ КБ "ПриватБанк":
5168742336088244

Кутушева Ганна Володимирівна
Карта у ПАТ КБ «ПриватБанк»: 5168757314181431

Варто також зазначити, що 62-річний Валерій Тімонін отримав з рук глави МВС Арсена Авакова пістолет "Форт -17". Мер міста Борис Філатов сказав, що водій маршрутки Валерій Тімонін, який спробував зупинити Пугачова, буде нагороджений медаллю "Захисник міста".

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...