Спати голим - корисно: Вчені назвали вагомі причини

Такий сон надзвичайно корисний як для фізичного, так і для психологічного стану людини.

Вчені рекомендують спати голим. Фото: ЖЖ.

Вчені рекомендують відмовитися від піжам і нічних сорочок, і спати без одягу, осільки це корисно для здоров'я. На думку фахівців, це сприяє зниженню ваги, збільшенню фертильності, а також профілактиці інфекцій в інтимній зоні, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, сон голяка знижує у жінок ризик появи молочниці. Оскільки грибкові інфекції люблять тепло і вологість, то вони швидше розмножуються. якщо ми спимо в одязі і нижній білизні, так як в них ми швидше потіємо.

Крім того, подібна практика корисна і для чоловічого здоров'я. Вчені відзначають, що чоловічий гормон тестостерон, який відповідає за фертильність, виділяється в основному вночі, проте задуха може пригнічувати цей процес.

Сон в оголеному вигляді також покращує і інтимні стосунки подружжя. На думку фахівців, вид голої шкіри один одного стимулює збудження і дозволяє партнерам почувати себе більш люблячими і коханими.

Крім того, відсутність одягу в ліжку сприяє і зниженню ваги. Справа в тому, що коли нам дуже тепло вночі, наш організм починає інтенсивніше виробляти гормон кортизол, який підвищує апетит.

З цих же причин вчені не рекомендують спати в занадто теплій кімнаті. Надмірна задуха в спальні буде сприяти скороченню глибокої фази сну і постійним порушенням сну. Через це людина на ранок буде відчувати стомленим. Фахівці вважають, що оптимально підтримувати температуру в кімнаті в нічний час на рівні 18-24 градусів.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...