Спецпропаганда як невід'ємна частина війни, - блогер (відео)

Без масованої військової пропаганди, засилання загонів збройних інсургентів, фінансової, військової, дипломатичної та інформаційної підтримки ззовні, навіть сама війна не може розпочатися.

Сьогодні лінія фронту в Україні проходить по лінії зіткнення з військовою пропагандою Росії. Іллюстрація: radiosvoboda.org.

З самого початку агресії Кремля проти України військова пропаганда намагається втовкмачити в уми людей думку про те, що Росія захищає росіян у Криму та на Донбасі. На більшій частині України Київ встиг в квітні 2014 року відключити російські телеканали, які транслювали думка про "захист". На цій території до сих пір ніхто не загинув. Про це пише на своїй сторнці в Фейсбуку Юрий Христензен, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні лінія фронту проходить не за національною, мовною, конфесійною або ментальною ознакою, а по лінії зіткнення з військовою пропагандою агресора.

Спецпропаганда - це невід'ємна частина війни. Чим активніше ведуться військові дії на інформаційному фронті, тим більше людей гине на гарячій війні.

За останні два році люди загинули тільки там, куди дісталися будівельники "русского мира". Чим рідше говорять про "Новоросію", тим менше "захисників" їде на війну і тим менше війна генерує жертв і руйнувань.

Після відступу "захисників" з будь-якої території, там швидко відновлюється мир і повертаються біженці. Починає діяти Конституція замість військово-польових судів.

На відео Гіркін розповідає про способи будівництва "Новоросії" та "захисту" росіян в Україні. Як росіянин, якого планували "захищати", погоджуся з Гіркіним.

Без введення окупаційних військ країни-агресора і/або перетворення території конфлікту в випалену землю, будівництво "русского мира" в Україні неможливо.

Без масованої військової пропаганди, засилання загонів збройних інсургентів, фінансової, військової, дипломатичної та інформаційної підтримки ззовні, навіть сама війна не може розпочатися. Жодна людина з не задурманена пропагандою свідомістю не погодиться проміняти мир у себе вдома на війну за міфічну "Новоросію".

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...