Спіймали на гарячому: На Київщині затримали "рішалу", який вимагав $150 тисяч хабара

Юрій Луценко обіцяв, що усі заяви про хабарництво в будівельній галузі "будуть ефективно відпрацьовуватися".

Правоохоронці затримали чоловіка, який вимагав 150 тисяч доларів. Фото: соцмережі.

Правоохоронці затримали чоловіка, який вимагав 150 тисяч доларів хабара за обіцянку повпливати на керівництво Держархбудінспекції у Київській області. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook, передають Патріоти України.

"Прокуратура і поліція Київщини разом з відділом запобігання корупції ДАБІ затримали на гарячому при отриманні 150 тисяч доларів "рішалу", який обіцяв вплинути на керівництво обласного ДАБІ", - написав він.

Луценко додав, що усі заяви про хабарництво в будівельній галузі "будуть ефективно відпрацьовуватися". "У разі підтвердження зв'язків "рішали" з керівництвом підрозділу ДАБІ – затримаємо і посадових осіб", - підсумував генпрокурор.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...