Спілкуймося в Ukrainians: У новій українській соцмережі за 5 днів зареєструвалося понад 100 тис. користувачів (відео)

Зараз Ukrainians працює в режимі бета-тесту. Шукати і додавати друзів у ній можна буде з 22 червня.

Поки що нова соцмережа працює у режимі бета-тесту. Фото:http://mgir.info

Протягом 5 днів більше 100 тисяч користувачів зареєструвалися в новій українській соціальній мережі Ukrainians. Про це повідомляють розробники на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Розробники пообіцяли з 22 червня відкрити можливість пошуку і додавання друзів, а з 30 червня з'явиться можливість робити публікації і ділитися контентом.

Реєстрація в новій соцмережі відкрита з 3 червня. Зараз нова соцмережа працює в режимі бета-тесту, на повноцінну реалізацію проекту потрібно 4 місяці.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...