Співаючі колабораціоністи: Телеканал "Інтер" знову став героєм скандалу через одіозних гостей на новорічному "вогнику"

Залишається риторичним запитання: чим в Україні займається Міністерство інформполітики та Нацрада з питань телебачення та радіо.

"Інтер" запропонував українцям "Новорічний вогник" із Таїсією Повалій. Ілюстрація:ukr.media

Телеканал "Інтер" знову відзначився в новорічну ніч показом в ефірі передачі "Блакитний вогник" представників російської попси і "пособників окупантів". Користувачі соцмереж, у свою чергу, бурхливо і з обуренням відреагували на появу Таїсії Повалій та Ані Лорак в ефірі одного з найрейтинговіших українських каналів, передають Патріоти України.

"Інтер" продовжує віджигати "блакитними вогниками" в Новий рік. Шансон, Крутой, інші зірки рос. естради. Жесть! Це і є оцінка роботи Нацради з телебачення і радіомовлення, а також Міністерства інформ. політики", - написав журналіст Микола Воробйов.

"Зауважте, що Кіркорова та інших дивляться переважно найлюмпенізованіші верстви населення країни. І ці ж люди найбільше скаржаться на своє мізерне життя. Вони просто не бачать взаємозв'язку між "Кіркововим", своєю тупизною і порожніми гаманцями", - пише блогер Олексій Заводюк.

У свою чергу, представники експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів зажадали ухвалити закон про обов'язковий відсоток використання української мови не тільки серед фільмів, а й власних телепрограм каналів.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...