Співчуваю і так вас розумію: Лара Фабіан на концерті в Києві звернулася до українців з проникливою промовою (фото, відео)

Відома французька співачка дала концерт у Києві.

Лара Фабіан. Фото: Relax.

Відома французька співачка Лара Фабіан звернулася до українців на своєму концерті в Києві. Прониклива помова про страждання, що послані світу, зворушила глядацький зал, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

"Я хочу сказати, наскільки близько я вам співчуваю і наскільки я розумію вас. Переконана, що ніхто на цій планеті не повинен так страждати, як ми страждаємо. Особливо Київ. Спостерігаючи за стражданнями по всьому світу, я прийшла до висновку, що з цього є вихід", - сказала вона.

Зірка вважає, що змінити світ можна тільки змінивши себе.

"Крок за кроком, жест за жестом, слово за словом, намір за наміром, ми повинні привносити любов, віру і мир – все, що ми хочемо отримати завтра. Я знаю, що це непросто. Але я вірю, що у нас є на це сили, в душі. Вони беруться від прийняття себе незалежно від релігії, переконань, освіти чи культури", - сказала Фабіан.

Раніше Лара, яка виступає на великій сцені з 14 років і встигла об'їхати з гастролями мало не весь світ, під час зйомок в музичній картині Алана Бадоєва "Мадемуазель Живаго", зізнавалася, що полюбила українців за те, що вони гостинні і справжні.

На концерті в Києві вона також виконала свою давню мрію.

"Я давно хотіла зробити це, але ніяк не наважувалася. І ось час прийшов", - зізналася Фабіан, після чого виконала попурі з пісень легендарної групи ABBA - до повного захоплення глядачів.

Унікальний голос Лари - ліричне сопрано діапазоном в 4 октави - навіть найсуворіші критики називають ангельським, але артистка не з тих, хто спочиває на лаврах: майже на всіх її концертах присутній педагог по вокалу, з яким Фабіан досі консультується, оскільки вважає, що вчитися потрібно все життя.



Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...