Спланований саботаж кремлівських посіпак: "АТБ" відмовляється працювати з "Приватбанком", - соцмережі

Раніше повідомляли, що "АТБ" платить податки в бюджет Росії, а також про тісну співпрацю "АТБ" з окупаційною владою "ДНР" і "ЛНР" і причетність до мережі російського "олігарха РПЦ" Костянтина Малофєєва.

"АТБ" в Криму. Фото: "112 Україна"

Найбільша в Україні мережа супермаркетів «АТБ» всупереч запевненням керівництва країни в стабільності роботи націоналізованого «Приватбанку» відмовляється співпрацювати з націоналізованою фінустановою. Зокрема, в «АТБ» перестали приймати картки «Привату» і через це вже почали втрачати клієнтів. Про це на своїй сторінці в Facebook написала головний редактор галузевого порталу Retail Community Юлія Белінська, повідомляють Патріоти України.

«Новини рітейлу. АТБ вирішили сьогодні запобігти отриманню карт ПриватБанку. Шо зробили покупці? Вони пішли до тих, хто карти приймає. Найчастіше питання на гарячу лінію рітейлерів: "чи можна розплатитися карткою?". Cash less economy», - написала вона.

Варто відзначити, що раніше у «Приватбанку» і «АТБ» була партнерська програма. Зокрема, користувачі платіжної системи Приват24 могли одними з перших отримувати інформацію про щотижневі акції в магазинах АТБ. «Як повідомили в банку, такий проект реалізований завдяки запуску рітейлером api, за допомогою якого інформація про акції буде оновлюватися в режимі реального часу і транслюватися в Приват24 автоматично», - було сказано в релізі «Привату» в вересні 2015 року.

«Це перший досвід в Україні запуску великою торговельною компанією інформаційного api, який скорочує шлях інформації від торгової компанії до клієнта до декількох секунд, - сказав тоді заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Автоматизований обмін інформацією між банками і партнерами відкриває нові можливості співпраці і дозволяє нашим клієнтам одними з перших отримувати інформацію про акційні пропозиції і знижки в улюблених магазинах, таких, як АТБ».

Тепер партнерську програму, по всій видимості, доведеться згорнути. Нагадаємо, мережею «АТБ» володіють дніпропетровські підприємці Геннадій Буткевич, Євген Єрмаков та Віктор Карачун.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що "АТБ" під виглядом мережі "ПУД" платить податки в бюджет Росії, тим самим допомагаючи армії окупанта, яка вбиває наших солдатів на Донбасі. Також ЗМІ повідомляли про тісну співпрацю "АТБ" з окупаційною владою "ДНР" і "ЛНР", а також про причетність до мережі одіозного російського олігарха Костянтина Малофєєва, який допомагає сепаратистам та пов'язаний з РПЦ.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...