Спочатку вони випивали: У Києві чоловік забив до смерті свою колишню вчительку (відео)

63-річна жінка не мала постійного місця проживання, тому останнім часом на життя заробляла, збираючи пляшки.

Поліція Києва затримала 31-річного чоловіка за підозрою в нанесенні смертельних травм своїй колишній вчительці. Тіло жінки зі слідами насильницької смерті в кущах біля житлового будинку знайшли перехожі в Святошинському районі столиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Правоохоронці встановили особу вбитої, коло її знайомих, місця перебування. Після цього вирахували передбачуваного підозрюваного. Його знайшли і доставили в управління поліції для дачі пояснень. Він не став заперечувати свою причетність, навпаки - під час слідчого експерименту ретельно описав правоохоронцям, як саме бив палицею свою колишню вчительку, і показав, де викинув знаряддя злочину.

63-річна жінка не мала постійного місця проживання, тому останнім часом на життя заробляла, збираючи пляшки.

"31-річний затриманий пояснив, що він разом із потерпілою в той день випивали. А образився він на неї тому, що жінка почала ним керувати і давати вказівки", - сказано в повідомленні.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...