"Спорт вне политики? Хе...ня это полная!": Український тенісист відверто висловився про росіян (відео)

Сергій Стаховський заявив, що йому не по дорозі із тими людьми, які вважають Путіна "царем".
Сергій Стаховський. Фото: телеканал "Зік".

Друга ракетка України Сергій Стаховський відверто висловив своє ставлення до росіян. Слова Стаховського наводить телеканал "112", передають Патріоти України.

"Якщо є росіяни, які вважають Путіна царем, і ті, хто творять всілякі дурниці, - нам з ними не по дорозі", - сказав Стаховський. "Деякі українські тенісисти говорили, що не обговорюють з російськими колегами проблеми відносин між нашими країнами? Звичайно, можна не обговорювати. Знаєте, у вас вкрали кота, і він у вашого сусіда сидить на колінах. Ви вечеряєте разом і говорите сусідові, що все нормально - який хороший кіт, це ваш, так?", - зазначив Стаховський.

"Чи принципово для мене обіграти російського тенісиста? Коли ти виходиш на корт, ти про це не думаєш. Все, що у тебе в голові - це завершити вдало сьогоднішній матч. Хоча в 2014-му році, коли тільки все починалося, у мене на підсвідомому рівні щось спрацьовувало, я думаю. А так на корті - зараз точно ні. У мене ще є предоцінка відразу до російськомовних - це так. Коли я чую російську мову, то мене спочатку так відразу... Немає різниці - московський акцент або якійсь інший. Просто так би відразу задушив.

Сам говорю з вами російською? Ви почали говорити російською! Я відповідаю на мові, на якій ви мені поставили питання", - підкреслив український тенісист.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...